Graceland and Elvis Presley

Kan inte förklara hur otroligt det kändes att gå runt i Elvis hus!!!! The King of Rock n Roll!!!!
Lite bilder på huset och min underbara familj


Tennessee

Befinner mig just nu på den sjunde våningen i ett hotellrum i Memphis, Tennessee. Helt galet! Har en underbar tid med min värdfamilj. Idag har jag på Hard Rock Café och jag köpte en t-shirt som minne av det hela. Alla väggarna var dekorerade med scenkläder och bilder av Elvis Presley! Sedan köpte jag kallt te på en bensinmack och klottrade mitt namn på en av toaletterna. Awesome day!!!


Graceland

På väg till Graceland!!! Ska bli riktigt kul! Jag och Garett (värdbror) stannade och köpte spännande matvaror i en indisk matbutik. Allt smakade ganska illa förutom mango juicen :)


And if you're still breathing you are the lucky ones

Drawing a little.


New hair


Setting fire to our insides for fun

 
 
Underbar musik.

Hiking

Vandrade med min värdpappa och mina bröder. Det var riktigt kul och otroligt vackert!!!
 

...

Tuff vecka i skolan. Utmattad till tusen. Vill bara sova, men jag har en dag kvar innan helgen kommer. Fredag ska firas med ett suprise test... kul... men som tur e ska jag äta frukost på Chick-fil-a innan skolan, med Chamerlain och gänget. Yey! Sedan kanske jag går till årets andra football game! :)
 
 
Jordan, Trevor (min värdlillebror), jag, Chembarlain och Kyle

From Draw & Paint

Draw and paint class! Roligaste ämnet på hela dagen. Forutom att måla händer så har alla elever en egen roman som vi deckorerar. Vi river ut och klipper i sidorna, syr ihop, klistrar in citat från tidningar och målar varje sida.
 
Nu ska jag snart iväg till min kompis (utbytesstudent från Schweiz) som fyller år.
 My House

Tänkte visa lite bilder där jag bor.  Jag bor med min värdsfamilj på en gård med två hundar, en katt och flera getter. Jag trivs otroligt bra här borta! Det är fridfullt och så vackert!
 

 

Photography class

Lite bilder jag och mina kompisar tog under fotolektionen. Jag älskar photography class! En utav de bästa lektionerna på hela dagen! Bilder på mitt rum och min vfamilj kommer också komma upp någon gång.
 


Dessa bilder e tagna av min kompis Emily Feel so close

 
 
Denna låten spelas på varje radio här i Georgia <3

AMERICAN FOOTBALL

Idag måste jag göra läxor. Jag har läxor i US. Lit och US. Gorvnment. Det e inte lätta ämnen, men jag tror att om bara en vecka eller två kommer det hela "make more sense". :)
 
I fredags var min första American football game! COOLASTE UPPLEVELSEN! Min skola förlorade, men det var jättekul att bara vara där och se allt. Helt ärligt ser nästan allt på skolan ut som en High School-film, men samtidigt e allt helt annorlunda.
 

Chick-fil-a

Igar tog Chamberlain, Dusty, Kyle och Erika med mig till Chick-fil-a. Riktigt god mat! Sedan pa kvallen fick jag traffa nagra andra fina utbytesstudenter fran Frankrike, Tyskand och Schweiz! Som sagt har jag det fantastiskt!
Nu rullar dagarna mest pa, jag e i skolan, e med kompisar och gor mina laxor.
 
Kortet e inte taget igar, utan nar jag var med min vfamilj och shoppa, men jaja

High School

First day of school! Det var en av de coolaste upplevelserna! Jag har bra larare och bra lektioner och jag har nu otroligt fina nya kompisar! Jag vet inte hur ofta jag sagt det, man att studera i USA hos en vfamilj har varit det basta beslutet nagonsin!!!
 

I'm HERE!

I USA NU! Jag har verkligen fatt en underbar familj! Det har varit en galen resa men helt otroligt. Vi var 8 svenskar som skulle till USA och vi var tillsammans hela tiden fram till Chicago da alla splittrades. Just nu har jag varit och shoppat med familjen. Forever21 ar helt klart favoritbutiken!
Skolan startar pa tisdag!