#PrettyÄlskar att titta på So You Think You Can Dance!

#Dance

Har precis kommit hem från dansen. Det är riktigt kul och jag börjar känna mig vigare (i vanliga fall är jag stel som en planka). Nu ska jag ta fram en ramlösa, sätta mig lite framför teven och bara låta latheten ta över xD

#Black Swan

Black Swan är så konstnärligt vacker. Älskar den och Nathalie Portman är en så otroligt bra skådespelerksa! Riktigt skrämmande och facinerande på samma gång. En film om strävan efter perfektion.

#Girls

Har halvt-om-halvt börjat rita igen. Känns riktigt kul! Men nu ska jag ta en kopp te och packa in en present till min kompis som fyller år imorgon.

Ha en bra kväll!

#LordVoldemort


#Temporary


rick genest och andrej pejic

Hellu!
För tillfället ser bloggen ut lite som "hej-kom-och-hjälp" men det ska snart fixas till. Provar lite bara, that's all. Nu ska jag plugga (hatar det), sedan ska jag röja lite i rummet. Ut med det gamla, plats för det nya. KRAM!

#Vill ha!För tillfället är jag pank som en kyrkråtta, men gosh vad jag vill ha denna parfymen! Luktar himelskt! Dags att börja tänka på sommarjobb :)

#Hello

Osminkad, uttråkad och allmänt slö. Idag har jag varit nere på stan där jag, min syster och kusin fikade. Sedan har jag mest suttit vid mitt skrivbord och målat. Det är inte mycket som blir gjort, i alla fall inte sånt som borde göras.

Ni får ha en super lördagskväll!

#UtbytesstudentprocessenTänkte sanbbt förklara lite av processen för att bli utbytesstudent (fram till där jag e nu).

Det första som görs är att fylla i en ansöks-blankett. Det var sjukt nervöst eftersom det var just den blanketten som skulle sätta bollen i rullning. Därefter fick jag ett samtal där en av de anställda på STS (organisationen jag åker med) sa att jag kunde komma på en intervju. Intervjun var uppdelad i två delar, första på svenska och andra på engelska. Innan mådde jag så illa att jag bara ville spy. Jag var så nervös att jag inte kunde stå stilla, men när man väl satt där i stolen var det inte alls så farligt.
Ganska kort därefter (någon vecka eller så) fick jag ett till samtal där han som intervjuat mig sa att jag blivit antagen. En av de bästa känslorna i världen!
Sedan var det massvis av papper som skulle fyllas i. Friskintyg, betyg, allergier, personligt brev, en lärares åsikt m.m och en del vaccinationer som skulle tas.
Innan jul var jag på ett "mingel" där jag kunde prata med andra utbytesstudenter (vissa som skulle åka samtidigt som jag, andra som redan varit på High School och de som var utbytesstudenter i Sverige). Rekomenderar det starkt. Jag hade jättetrevligt och jag fick träffa massvis av människor.
Nu väntar jag på att matchas med en familj som jag kommer få reda på i början av sommarn någon gång.

Detta är ett sånt sjukt coolt äventyr. Älskar varje minut av det! <3

#ThisWeek

Denna veckan har verkligen varit trög. Ämnen som jag älskar går helt plötsligt inte alls, man kommer försent till skolan, är en zombie när man kommer hem och jag har glömt nyckeln 2 till skåpet gånger denna veckan.

#Rico


Source: unknown


#SnookSnook är alltid favoriten när man kommer in på svenska band och artister.

#DrawingGammalt från skissboken. Har haft riktigt mycket att göra att skissboken ligger övergiven i bokhyllan. På senaste tiden har jag mest kladdat i matteboken. Vill verkligen bli färdig med allt som har med skola att göra så jag kan verkligen sitta ner vid mitt skrivbord och måla timmevis.

#NicholasHoult


Källa: we<3it


#Pluggar

Tror jag drunknar i uppgifter och läxor. Har någonting att jobba med i nästan varje ämne. Nu har jag äntligen blivit klar med ena delan av Historian, sedan får jag nöta in tysk grammatik och imorgon gör jag färdig resten, bl.a matte och NO. Riktigt tråkigt! Dagdrömmer om sommarlov och studiedagar.

#F.R.I.E.N.D.S


Finns det någon bättre serie än VÄNNER? Varje gång jag ser ett avsnitt vill jag bara packa väskorna, flytta till New York och bo i en lägenhet i Greenwich Village med mina bästa vänner.

#TheSuburbsSå himla bra.

#Gymnasium

Nu börjar alla söka till gymnasiet och det känns jättekonstigt att inte jag gör det. Med tanke på jag åker som utbytesstudent direkt efter nian - kommer jag istället få söka in på de linjerna jag valt samtidigt som 97:orna. Känner mig ganska säker på vad jag ska välja (Estet Dans, Ekonomi eller SPINT) frågan är bara vad jag vill göra senare i livet... Aja, det löser sig nog. :D

Just nu tittar jag igenom lite papper som ska fyllas i till STS (den organisationen jag åker med) och sedan ska jag träna lite.

#HappyBirthday

Grattis mamma på födelsedagen!! <3
Jag älskar dig så otroligt mycket och hoppas du har en riktigt fin dag!

#Eagle Eye Cherry


#BlondeFinns det någon vackrare än Ashley (och M-K) Olsen?
Hon får mig verkligen att vilja gå tillbaka till blond. Men vet inte riktigt vad jag ska göra med den saken, sist gång blev håret bara risigt och orange. Dessutom trivs jag väldigt bra som brunette :)

#Study

Gick hem tidigare från skolan eftersom jag mådde kasst. Därför måste jag plugga in de ämnen jag missade och det är hur tråkigt somhelst. Dock har jag tänkt att göra det med hjälp av en glas oboy och 3OH!3 :)

#Vill inte

Jag hatar kombinationen av långa skolagar, tusentals läxor och mulet väder. Man orkar inte göra någonting tillslut. Helst av allt vill jag bara slänga skoldatorn i väggen och umgås med de personer som betyder mest för mig, men istället sitter jag i ett mörk klassrum och vill bara sova.

#Sunlight


Modestep - Sunlight

#Before I die

Lyssnar på zach condon/beirut medans jag skriver en bucket-listJust a few ideas

#FlyingÄr inte riktigt klar med bloggdesignen än, men det sista ska fixas så snart som möjligt.

Dansen har äntligen dragit igång igen! Så himla roligt! Det blir alltid så svårt att hålla igång med träningen när det blir lov. Nu ska jag plugga tyska och sen får vi se vad jag gör av resten av kvällen :)

#New

Nytt år, ny start och ny blogg. Vet inte om jag egentligen har mycket mer att säga än att jag har ett skrivbehov som kommer gå ut på den här bloggen. Det är sista året (sista terminen till och med) och nu känns det lite som att alla dörrar öppnas. Först är det mitt utbytesår i USA där jag ska studera på High School, senare kommer jag tillbaka och börjar gymnasiet här i Sverige.

Välkommen till min nya blogg!