#Sommarlovet

Söndag den tjugofjärde juni, tjugohundratolv.
Eftersom jag inte varit aktiv med bloggen tänkte jag sammanfatta lite hur början av sommaren sett ut. De flesta dagarna har bestått utav att jag umgåtts med kompisar. Jag och Ebba mötte upp Jacob och en tjej som heter Amanda. Det slutade med att vi vaxade Jacobs ena ben i parken. Eftersom jag inte har ett sommarjobb fick jag chansen att vara med som statist i filmen Victoria (norsk film med bl.a Bill Skarsgård). Detta är den fjärde gången jag är med i en filmproduktion och jag kan inte bekriva hur roligt det är.
Midsommar firade jag med Mia och Ebba.
 
Det är underbart att avslutat grundskolan, men jag kommer sakna min klass på otroligt mycket!
Bild lånad utav Moa

#Spending the day at home

Tanken om att åka till Liseberg flyttades till nästa vecka. Istället har vi en tjejdag i Malin-Ebbastyle. Det blir troligtvis fotografering, bakning, "hemmaspa" och lite så.


#JumpDe fyra första dagarna av lovet har jag varit onödigt osocial. Har bara varit på cafét och träffat vänner. Så imorgon tar jag och Ebba tåget och sticker till Götet och Liseberg. Ska bli så himla kul!

#Skolavslutning

Idag var min sista dag som grundskoleelev!! Det har varit så sorgligt att säga hejdå till alla fina människor, men vi hade jättetrevligt också! Vi tog massvis av bilder, käka tårta och fick de sista betygen. Så ikväll äre fest med vännerna!


#Från Avreselägret

Tänkte slänga upp några bilder från avreselägret. Och för er som vill åka nästa år (alltså 2013/2014) måste jag bara säga att ni borde anmäla er till det lägret. Har inte haft så kul på länge som jag hade den helgen. Ta chansen! Du får så många nya vänner och det massvis av information som var riktigt bra att känna till.Bilder lånade av Madeleine

#Better daysIdag är det avslutningsmiddag med klassen. Har lite av en klädångest, men jag får lösa det på ett eller annat sätt. Vi ska åka ut och äta mat på en stor båt. Ska verkligen bli jättekul!


#Safe and SoundVacker låt. Sån här musik får mig att önska att jag hade en sångröst, men jag tror ändå att jag får hålla mig till dansen och mina målningar


#10 years gone and 3 days to go

Tre dagar kvar av grundskolan... Undrar nu vart de tio åren tog vägen? Tusentals minnen och jag kommer sakna min fina klass, men det är ändå gott att få ett avslut. Imorgon är det mys med Mia och Ebba. Får se om vi åker till Göteborg eller inte, annars har vi bara myskväll hemma hos Ebba.


weheartit.com

#Weird feeling

Idag gick det upp för mig att alla de utbytesstudenter som varit i USA mellan 2011 och 2012 är på väg hem nu. För varje dag som går inser jag alltmer att jag ska iväg och för varje dag blir jag gladare och gladare. Har följt en tjejs blogg sedan början av hennes utbytesår och att hon nu sitter hemma i sitt svenska rum känns konstigt på något sätt. Jag har läst alla hennes blogguppdateringar sedan dag 1 och att det nu är slut känns lite som när ens favoritserie har nått sitt sista avsnitt.
Jag är riktigt glad över att jag åkte på avreselägret som var. Jag fick så många fina vänner och det känns bra att känna några som är i exakt samma situation.
Nu väntar jag bara på att få all info om min värdsfamilj och skola och sedan ser jag fram emot att packa.


#EuphoriaNu har jag haft dansföreställning från nio i morse till sju på kvällen. Är riktigt trött, men det blev riktigt lyckat och jag är sjukt glad!
Tog en del bilder med mobilen, men de blev bara suddiga så bilden har jag lånat av min danslärare som fotade lite också.