#Onandoff

Hoi!

Bloggen kommer ha tillfälliga uppehåll. Detta pågrund av flera andledningar. Bland annat att på senaste tiden har jag bara skrivit små meddelanden som är rätt onödiga. Istället ska jag skriva mer när det verkligen händer saker. Uppdateringar om USA eller något annat roligt som händer mig. Det känns så tråkigt att bara skriva för att man "måste", jag vill istället skriva för att jag vill. Dessutom är det en del i skolan så jag hinner inte med alltihop.

#Tumblr

Besatt av tumblr!! Har nyss skaffat eget konto och nu måste sluta vara inne på det 24/7 ;)
Klicka här för att komma till min tumblr.

Imorgon är det nationella prov i engelska vilket kompenseras med en tjejkväll hos Cornelia!! Yey!

Kram

#Memorable day

Detta är en dag jag antagligen aldrig kommer glömma. Mietek Grocher kom till vår skola och pratade om hur han överlevde förintelsen. Jag har nog inte gråtit så mycket på länge. Tårarna rann oavbrutet långt efter föreläsningen var färdig. Tillslut tog jag mod till mig och tackade honom pesonligen för den fantastiska berättelsen och kramade honom.

#Jacob skriver

HEJ!!!!!!!

Jacob in da house!! Bara så ni vet så är Malin den bästa tihi <33333

Jag är ju ganska bäst ändå men. Ström sitter brevid och ser allmänt dum ut!(som vanligt)
Malin vill inte att jag ska skriva ngt dumt eller snuskigt så jag får anpassa mitt språk... :(
Men hon e ändå bäst!! nu har vi träslöjd vilket suuuuger, men de e rätt kul ändå!!
Jennie spelar dålig musik och ser knepig ut i hörnet!

PUSS

#Monday... again


Ebba och jag

#Out of 7 billion people we found each other


Dear People,

Bloggandet fick ett litet uppehåll. Det är aldrig kul att skriva när man inte är inspirerad.
Just nu består en hel del av mitt liv med skolarbete. Många nationella prov, glosor, extrauppgifter för högre betyg m.m Det gör loven heliga för mig. Då vägrar jag lägga en minut åt skolarbete.

Idag var jag nere på stan och fikade med min och min kusins familj. Sedan köpte jag äntligen en världskarta som nu hänger på min vägg.

#Free Hugs


Source: Weheartit.com

Är det bara jag som tycker att detta är en av de bästa sätten att sprida glädje? Någon dag vill jag ställa mig på ett torg, någonstans i världen och hålla en Free Hugs-skylt en hel dag.

#Monday


Tillbaka vid skolbänken. Nu är  det åtta veckor kvar av skolan sen är jag fri från allt vad grundskola heter. Egentligen älskar jag min klass. Skönaste typerna jag vet, men studierna är ingen höjdare.

#AnorexiaNu till ett seriösare ämne. Jag vill bara säga att det spelar ingen roll vilken bokstav som visar storleken på din tröja eller vilken siffra som vågen visar när du stigit på - du är vacker. Och låt ingen få dig att inbilla något annat

#Blonde vs. Brunette

Jag är nog den veligaste personen universum träffat. Och jag har kommit fram till att jag är helt besatt av mitt hår. Sist gång jag färgade bestämde jag mig för att detta skulle vara sista gången jag utsatte mitt hår för onödiga färgmedel, men nu (några månader senare) har jag en ljus utväxt som driver mig till vansinne. Jag står lite emellan att ändå låta håret vara eller att ge massvis med blonda slingor och återvända till mitt verkliga blonda jag.eller


#Test

Var i Göteborg med Ebba och Elin igår. Jättekul verkligen! Fina vänner jag har. Jag köpte film (Crazy, Stupid Love), kläder och en liten väska att ha pass och andra viktiga saker när jag är ute och reser.

Nu var jag på lasarettet och gjort ett tuberkulos-test. USA är drömmen, men alla vaccinationer och tester är inte roliga. Vad som återstår nu att se är om huden får en röd prick/cirkel/fläck där sticket gjordes.

#Leonardo Dicaprio


Fantastiska Leo

Denna man är en av mina absoluta favoritskådespelare. Jag blir alltid lika imponerad varje gång jag ser Titanic och Shutter Island, för att inte tala om Gilbert Grape.


#EasterGlad påsk på er allihopa!
Idag var sista föreställningen av passionsspelet för i år. Älskar alla som medverkat så otroligt mycket! Ni är så underbara allihopa!
Ikväll kommer gänget så det blir lite firande av påsken.


#The 5th of April


Johnny Depp & Kate Moss

Slutade vid tolv nu när det är skärtorsdag så jag stack hem, gjorde gavregrynsgröt till mig själv och satte mig framför Johnny English som gick på teven.


#KlasströjanJag älskar min klass :D

#Dancing and DrawingHar enbart två och en halv dag denna veckan som jag tillbringar i skolan! Älskar när studiedagar och röda dagar korsar varandra! Idag har jag varit rätt så slö. Tittat på sköna serier, grundligt gått igenom danskoregrafier och gick ner på stan för att leta efter en världskarta att hänga på väggen. Tyvärr var det jättesvårt att hitta och när jag väl gjorde det var den riktigt dyr.
Nu ska jag ta fram skissblocket och klottra.


#Från PolenInköpt från Polen. En väska, svarta shorts, ett stickat linne, massa örhängen och sminksaker.

#Random

Random sådär.

Nu ska jag sätta mig och läsa Rum nummer 10.