#StyleDenna bok trillade ner i min brevlåda idag. Är jätteglad! Älskar Laurens stil.


#Sunday

Igår kom Ebba och sov över. Vi såg Scream 4 och käka mest popcorn. Nu är vi och tränar och ska möta upp Elin ikväll så går vi tre på bio. Sweet!! :)


#To many girls want attention rather than respectSluta skolan tidigt så jag och Ebba gick och gymmade i lite över två timmar. Var riktigt kul! Benen var som nudlar efteråt.

Nu i maj börjar placering av familj dra igång. Några av vännerna jag fick på lägret har skrivit att de blivit kontaktade och har nu familj! Är så glad för deras skull och jag väntar spänt på mitt samtal från STS. Dock vet jag att det kommer ta ett tag innan de kontaktar de flesta av oss. Kan inte sluta le varje gång mitt blick möter den gula väskan jag fick av STS.

#Shape up


Hey folks!
Rensar skoldatorn nu innan den ska lämnas in. Haha, finns så sjukt mycket skit på den, bilder, uppsatser, konsig historik m.m


Idag är jag inspirerad till att ingå ett hälsosammare liv.
Mitt mål är att:
- Ta mig tid att träna minst fyra-fem gånger i veckan (ut och springa, cykla, yoga, dans eller styrka),
- Sluta käka så mycket sött och istället äta saker som bär, grönsaker och kanske torillachips med guacamole en fredagskväll
- Minska mitt intag av vitt bröd (tro mig, det är stort. bröd är min svaghet)
- Och såklart dricka mycket, mycket vatten.


#Dirty PawsDen här låten är helt underbar.

#You can't have a rainbow without a little rain


weheartit.com

Orientering med klassen i ösregn. Det var... intressant. Nämen helt ärligt hade jag rätt kul ändå. Jag kom fram till att jag inte var helt värdelös på att läsa av kartor och min klass är riktigt skön. Timmarna gick väldigt fort. Fast när allt var färdigt var man kall och blöt ända in i benmärgen och jag som hade en bit att gå för att komma hem fick skjuts halvägs av Jacob, så snäll som han är. Sedan var det bara att byta om från det blöta och sätta sig ner i soffan framför avsnitten av Veronica Mars.

#T-Shirt

Ledsen för den trötta tjejen på bilden (till mitt försvar har jag inte sovit något speciellt på hela helgen), men jag ville bara visa upp denna T-shirten vi fick från STS. Kommer verkligen slita den med hälsan.

#Hemma från avreseläger


Hello pretty people!

Kom precis hem från avreselägret! Jag har inte haft så kul på jättelänge verkligen. Alla var helt underbara och kan inte vänta på att stiga på planet till USA nu! Jag vill tacka alla som varit med, ni var helt fantastiska och riktigt sköna människor!

Tydligen kommer jag få min värdsfamilj vid juli/augusti. Många tycker att det låter väldigt sent, men andledningen till att det är så beror på att allt måste fungera, familj, skola, kontaktperson m.m och eftersom man har en placeringsgaranti när man är antagen så känner jag mig rätt lugn.

#Packar väskan

Source: weheartit.com

Till helgen är det avreseläger för alla utbytesstudenter som ska till USA. Ska bli så himla kul! Nervös inför att träffa alla också (jag blir alltid nervös). Idag har jag tänkt småpacka lite. Hatar att stå där dagen innan och stressad bara slänga ihop något.