Glad påsk!


Promklänning

 


525 600 minutes of love

1 dag kvar tills spring break!
4 dagar kvar tills jag varit i USA i 7 månader
17 dagar kvar tills prom! <3

Idag i weight lifting class sprang jag one mile på en tid av 8:19 vilket var ganska okej (sedan har jag också förbättrat min bänkpress med 15 pounds). Dock gick jag ju hem sedan och käkade all chockad jag hade i min gömma, så nu känns det lite som en waste of a good run... (Ledsen att jag blandar in massa engelska ord). Och mitt six-pack försvann med den chokladen med.


<3


Exchange students

77 dagar kvar tills jag är tvungen att lämna detta underbara land. Tiden går alldeles för fort! Jag hinner inte med. Förutom alla fantastiska människor jag träffat här, kompisarna i min skola, "värdssläktingar" och annat folk som jag inte ens vet hur vi möttes - så kommer jag också framför allt sakna mina utbytesstudenter. Vi har hållit ihop genom hela den här processen och vi har löst problem tillsammans. Kommer sakna dom som sjutton! Och förhoppningsvis kommer jag hålla ihop med några av dom, livet ut <3


With my Norwegians

Jag och mina underbara norrmän ska snart in och gymma och skaffa muskler <3
Dessa fina jenter kan alltid göra mig glad när jag haft en jobbig dag


Picknick med mina underbara hipsters


I want you to stay

 

Klotter

Klottrar lite i min skissbok nu när man kommit hem från skolan och är för lat för att göra läxor...


Down town Nashville

I helgen åkte jag och några utbytesstudenter till Nashville! Jag är kär i den underbara staden! Finns så underbara och random människor här i världen som bara gör ens dag!
Vi gick och käka på hard rock café och var hemma igen vid ett på natten <3


Saknar min älskade storasyster


Asked to prom!!

Okej, jag har tänkt berätta om vad som hände i början av denna veckan. I tisdags tog Ketwun, min bästa killkompis här i USA, och bjöd ut mig/fråga om jag ville gå till prom tillsammans med honom. Nu för tiden har killarna lite av en tävling om vem som jan vara mest kreativ när dom bjuder ut tjejerna och min underbara vän kunde nog inte vara mer romantisk.
Under lunch blev jag kallad till the Main Office. Det brukar inte vara ett gott tecken så jag trodde att jag var i trubbel, gjort något dumt eller så. När jag gick dit bad personalen mig att vänta tills en av lärarna var redo att se mig. Tillslut sa det också till mig att gå in i cafeterian där den läraren tydligen ville prata med mig. Jag går dit och Ketwun står där och väntar på mig. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tro men han greppar tag om mig och sätter på musiken. Sedan dansar vi två inför flera hundra elever och skolpersonal!!! Han går också ner på ett knä, räcker mig en blomma och frågar om jag vill gå till prom med honom. Självklart sa jag ja, men eftersom jag började bli så medveten om den publik som kollade, blev jag helt röd i ansiktet och nickade som en galning
Jag är verkligen jätteglad!! Det var så otroligt fint och romantiskt!!!


Black light party (II)


Black-light party!!!