Färdigpackat

Allt är packat och klart! I morgon blir det Stockholm för mig :)
Pratar just nu med min värdmamma och väljer ut några skolämnen jag vill läsa :D
 
 
 

ÄNTLIGEN!

Jag har en världsfamilj!! Kan inte riktigt fatta det, men jag är den lyckligaste människan på jorden! Jag ska till Ringgold, Georgia!

Down town

Nere i stan och har snackat med Jake och Ebba över en mocha latte. Next up mi casa! Ebba sover över och det blir filmkväll. Älskar dagar som dessa <3Shopping

Shoppingdag med Ebba igår. Carlings är helt klart en av mina favoritaffärer så jag fick köpt en otroligt älskvärd, stickad tröja. Idag blir det planering av seriös shopping inför USA. Ska skriva en lista om vad jag behöver, t.ex: shampoo, ny tandborste + tandkräm, ansiktstvätt m.m
 

Child of the 90's

Beverly Hills 90210
 
Jag föddes i mitten av 90-talet. På något sätt är jag en stolt 90-talist. Jag blir så insirerad av allt som har med det att göra. Jag minns när VÄNNER gick på teven och det inte var repriser, jag minns när jag lyssnade på min freestyle och åkte rollerskates och jag minns när Britney Spears "Oops I did it again..." spelades på varje CD-spelare.
Jag älskar också 90-talets stil. Beverly Hills 90210 och VÄNNER ger ofta inflytande på min garderob. <3

Soon We'll Be Found


Don't feel 'fraid to dance while we're waiting

Jag antar väl att det både är för- och nackdelar med den här dagen. Idag börjar alla mina vänner gymnasiet och jag går bara runt hemma och slöar. Visst är det skönt att fortfarande kunna sitta och äta frukost vid tio tiden och bära nattlinne, att titta på favoritfilmen och att sitta utomhus i solen med en kopp te, men det gör också att jag blir mer medveten om att vissa av mina andra vänner redan är i USA och jag har fortfarande inte blivit matchad. Jag blir rastlös och går in på mailen en gång i kvarten och stirrar på en tom inkorg. Jag hoppas bara att telefonen ringer snart eller att ett litet brev dyker upp i mailen.
 

Je t'aime


Lovely Day

Regn och grå himmel hela dagen så jag började rota i köket och bestämde mig för att baka till ljudet av Coldplay, Mando Diao, The Killers, 30 seconds to mars och alla andra artister som finns på min mix-CD. Därefter drog jag fram akvarellfärgerna och kopplade bort världen för en stund.

Photoshoot

Tog bussen in till Ebba och sedan skjutsade vi varndra på cykeln hem till henne den sista biten. Vi gick ut på gärdet och tog massvis av foton.
 

Happiness

The Fray - Happiness

Old photos

Jag och Ebba håller på att skicka gamla bilder till varandra via skype... Det är läskigt hur hemska bilder det ibland finns på en själv och jag bara lägga mig på marken och skratta åt dom. Tiderna då man hade konstiga hårfärger, övernopprade ögonbryn och hade precis lärt sig att användda eyeliner... Så kul!
Snart ska jag krypa upp framför ett avsnitt av Dexter <3 Favoritserien för tillfället.
 
 
 

King of the world

Familjens vänner från USA är här i en vecka så jag har inte varit aktiv alls på varken bloggen eller facebook nu på ett tag. Var dock på fest i söndags och tog farväl (låter lite väl dramatsik men jag hittar ingen bra synonym) av en vän som flyttar till Lund under sin gymnasietid. Hahah, alla börjar gymnasiet på måndag och här sitter jag och bara chillar. Rätt gött ändå :)
Det känns som att livet bara är underbart! Jag slutade nian, jag åker till USA, jag har de finaste vännerna och allt är bra så otroligt ljuvligt!
Och på torsdag är det mys med Ebba! <3
 

Tålamod

Som jag kanske nämnt förut så är vi många som inte har värdsfamiljer. Det har varit en liten tröst, men jobbigt att gå runt och inte veta. Extra jobbigt känns det nästan när mina vänner lägger upp på facebook att de blivit placerade och lägger upp bilder på flygplatsen. Men som sagt vi är väldigt många som fortfarande är ovetande. Dessutom håller placeringarna på fram till 4:e september.
Men STS har placeringsgaranti - det finns alltså ingen risk att de säger att man inte kommer få en värdsfamilj. Så på ett eller annat sätt kommer jag till USA, frågan är väl mest "när". Jag får bara ha lite tålamod. <3
Och under tiden så spenderar jag all tid jag kan med de personer jag älskar!
 

Hål i örat

Hey folks!
Idag gick jag och Ebba ner till frisören i stan och tog varsitt exta hål i vänster öra. Ett litet "bästis-bevis" (hahah, uppdaterar kompisarmbanden) och som en kul grej att göra tillsammans innan jag lämnar landet. <3

Grattis Ebba

Idag var jag och Ebba hemma hos Jacob och myste, sedan gick vi tre och gymmade tillsammans. Imorgon är det Ebbas födelsedag så det bär av till Göteborg! Grattis kära du! Hoppas du får värdens bästa födelsedag! <3
 
 
 

Pictures

Bilder från igår. Hade verkligen jättekul! Älskar mina underbara kompisar och kommer sakna dom så otroligt mycket! Tack så jättemycket!
 
 

Avskedsfest

Städar huset... Lika tråkigt som det låter. Men idag har jag lite av en avskedsfest med alla mina närmaste kompisar och snart kommer Ebba och Ellika och ska hjälpa mig lite med maten och förhoppningsvis musiken.

F.R.I.E.N.D.S


Training with my amiga

Tränade med Ebba i morse och sedan gick vi och käka på Cactuz. Ikväll blir det filmkväll med det gamla kompisgänget. Ska bli kul att alla samlas igen!
 
Nu sticker flera av mina utbyteskompisar iväg till USA. Känns konstigt  att det kanske snart är min tur. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag nu med all packning, men jag antar väl att jag får leva med det. :)
 

We meet again