Festival

Kyrkan hade form av festival så under de närmaste timmarna har jag och Chamberlain gjort ansiktsmålningar. Riktigt kul, men senare på kvällen sjönk graderna snabbt och känseln i fingrarna försvann.

 


Födelsedag

Idag firar jag min sweet 16!!!


Haunted House

Eftersom Halloween börjar närma sig! Så igår var jag, Chamberlain, Gracie, Kyle, Garett, Zach och några till på en Spökvandring! Det var riktigt, riktigt kul, men asläskigt! Jag höll hela tiden ett kramaktigt tag om mina kompisar.
 
Jag, Gracie och Chamberlain utanför the Haunted House!
 

Homecoming-week

Homecoming-week! Denna veckan kommer vi få klä ut oss varje dag. Riktigt kul! I måndags var temat hillbilly-day och vissa gick verkligen in för det! Och resten av veckan kommer det vara andra teman att klä sig efter. Igår var det superhero/character-day, idag är det nerd-day, torsdag är fake-an-injury-day och fredag är spirit-day.
Ser verkligen fram emot denna veckan. <3

Foto hur jag och mina kompisar såg ut igår (Character/Superhero-day)

Chamberlain, Emily och jag

Håkan Hellström

 

Håkan Hellström - För en lång lång tid from Daniel Eskils on Vimeo.

 

Jag trodde inte att jag skulle sakna den svenska musiken, men av någon anledning spelas Håkan Hellström, Veronica Maggio, Snook, Norlie & KKV, Kent och Den Svenska Björnstammen ganska ofta.


Homework

Plugg plugg och ännu mera plugg. Jag ska memorera the preamble of the constitution, memorera alla amendments och articles, skriva brev, svara på frågor till en text och skriva nyhetsartiklar. Det jobbiga är egentligen inte läxorna utan att man har så lite tid. Får jag en uppgift ena dagen så ska den in nästa


Hibatchi

Älskar japansk mat!! Vi gick till en restaurang där kocken tillagar maten framför en!


Day off

Jag och Riley sov över hos Chamberlain. Vi är lediga från skolan idag så vi sticker för att äta japansk mat och gå på bio :) awesome day!!


Chattanooga choo choo


Picture day

Igår var fotograferingen av skolkatalogen/yearbook och mina söta vänner kom av en slump till skolan i likadana kläder! <3