Walking the streets

Idag skulle jag ut och se om det var något som jag behövde köpa innan USA. Det blev att jag kom hem med tre påsar som innehöll en skjorta, svart tröja pch ögonskugga... Okej inte så nödvändigt, men det bra ändå. Imorgon möter jag upp med Ebba och Jacob. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men någonting blir det i alla fall. Nu ska jag ta fram skissblocket och koppla bort världen.
 

Quotes I live by

Ja, rubriken säger det mesta. Har ni citat eller ordsrpåk ni följer? Jag har flera, men här valde jag slumpmässigt ut fem citat jag gillar. Positivt tänkande är något av det viktigaste och jag vill bara passa på att tipsa om den här bloggen nu när jag ändå skriver.
 
“Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.”
Maria Robinson
 
“The journey of a thousand miles begins with one step.”
Lao Tzu
 
"Everybody is a genius. But if you judge a fish on its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid."
Albert Einstein
 
"Body modification do not change caracter."
unknown
 
"Make good memories not good choises"
unknown
 

Sidecut

Jag älskar sidecuts. Tror aldrig att jag skulle göra en på mig själv (tänk om det inte skulle se bra ut på mig!!?), men jag blir alltid sugen på att göra en när jag ser bilder som dessa:
 

Grillfest

Har haft grillfest med släkten och kompisar nu när min kusin är hemma i Sverige några veckor (hon jobbar som au pair i USA). Jättetrevligt! Har saknat henne mycket :)
 

Ebba

Hur ska jag klara mig utan Ebba? Denna frågan har jag ställt mig åtminstånde tusentals gånger. Jag åker iväg den person som betyder mest för mig och som jag ser nästan dygnet runt och snart kommer jag inte kunna se henne på ett år...
Att få plugga och bo i USA är någonting jag viljat göra sedan jag var tio och jag nu har chansen betyder allt för mig. Det är viktigt att jag gör detta, men jag kommer sakna min bästa vän så otroligt mycket!!
 

Going to make it on my own

Nu är det mindre än en månad kvar tills jag sitter på planet till USA! Jag vill bara skrika av lycka! 
Planeringen inför packningen har redan börjat. Jag går runt och funderar på vad i garderoben som ska med (om jag ska packa med stora saker som vinterjackor och sånt eller köpa där borta), vilka böcker jag troligtvis inte kommer klara mig utan (Diary of a crush, t.ex) och vilka presenter jag ska köpa till familjen. Dock vill jag inte köpa någonting innan jag vet hur mina världsfamilj kommer se ut. För ett tag sen var jag cool lugn med att vara ovetande om vart jag skulle, men nu börjar min otåliga sida dyka fram mer och mer. Jag är så förväntansfull och ivrig. Men vi är runt 21 stycken från STS som inte har en familj än så som tur är, är jag inte ensam.
 
 

Live, love, laugh

Jag, Ebba och Eric hade övernattning hos Jacob i lördags. Det var meningen att vi skulle ha ett Harry Potter maraton, men efter en halv film stängde vi av och började titta på parodierna av varje film istället. Idag ska jag mest tillbringa dagen till att ta itu med mitt rum. Ska städa, rensa lådor m.m. Får se vad mer jag hittar på.
 
Bild tagen härifrån

Let love grow

 
Mumford & Sons är en av mina absoluta favoritband tillsammans med Beirut, The Fray och Young the Giant. Älskar deras texter, deras musikstil... ALLT!

Q and A

Hanna                                                          
            Hej! Jag undrar hur mycket resan kostade, allt som allt liksom? :)
 
Svar: Hej Hanna! Själva resan hamnade någonstans på 83 000 kronor. Men sen tillkommer det massvis av saker såsom vaccinationer och andra läkarbesök, speciella foton och saker till visumansökan. Så om vi räknar med allt så har det gått på närmare 85 000. Trots att det är mycket pengar så ser jag det som en investering och inte en kostnad. Kram!
 

#Best Friend

Igår sov Ebba över hos mig. Det var Jacobs födelsedag så vi bjöd med honom på bio och såg Cockpit. Vi hade verkligen askul! Sedan gick vi hem till Jacob och snackade över en skål med jordgubbar. Det var en sån där dag som bara var perfekt!
 

#Para-para-paradise

Visumet är fixad! Jag fick vänta på ambassaden i nästan 4 timmar innan jag fick min intervju och mina papper. Jag var jättespänd innan eftersom tiden jag skulle vara där var innan klockan åtta och jag skulle försöka orientera mig i en storstad jag inte bodde i. Men som tur var hjälpte pappa mig att hitta och jag kom fram några minuter innan åtta.
 
Nu börjar det snart bli dags att plocka fram packningslistan jag gjorde redan i september förra året och ta ner resväskan från vinden. Yey!!
Jag kan inte annat än le varje gång tanken slår mig att detta faktiskt händer. Jag kan inbland skaka av nervositet för det, men samtidigt ler/skrattar jag ändå. Detta är något jag gör för mig, för min egen skull och känner mig bara s lyckligt lottat att få vara med om detta.
 

#Visum

Jag har fått fylla i papper för att kunna skaffa mig ett visum innan jag åker iväg. Det kändes som tusentals frågor att svara på och det tog nog 2 timmar att fylla i. Så ganska snart ska jag iväg till Stockholm och besöka ambassaden. Kommer känna mig nöjd när allt pappersarbete är färdigt :D