#ThisMoment

Ska ner till dansen ikväll. Men eftersom jag har tid över ska jag sätta mig och måla med akvarell och konturpenna en stund. Känner mig riktigt inspirerad!
Imorgon har jag och Max debatt mot Jennie och Elin om stamceller från embryon. Ska bli jättekul! Tagga (eller vad man nu säger)!! ;)


#That 70's Show



That 70's Show är helt klart på min "bästa serier"-lista. Love it! Har en liten småförälskelse på Hyde... ;)

#Facts


#Q&A

Vad ska du plugga & varför just USA ? :)
1.Jag har bara tre klasser som är obligatoriska, engelska, matte och amerikansk historia/samhällskunskap. Annars kan jag välja helt fritt vad jag vill läsa. Så helst om det finns vill jag hålla på med dans, foto, musik eller liknande.
2. Hmm... det har nog alltid varit USA. Jag ville åka till ett engelsktalandeland och som jag kände till. USA hade jag besökt två gånger redan så där vet jag att jag trivs. :)

Vilken är din favoritfilm?
forrest gump, pay it forward, into the wild, scream

Favoritbok?
Diary of a crush, men nuförtiden är jag rätt så dålig på att läsa.

Favoritmaträtt?
Grekisk sallad är helt sjukt gott!

Favoritfärg?
Detta låter jättetråkigt, men svart och vitt. Är lite förtjust i orange också.

Favoritserie?
Veronica Mars och 8 simple rules

Favoritfrukt?
Passionsfrukt

Ditt pinsammaste minne någonsin?
Hmm... Har gjort massvis av konstigheter men förra sommaren var jag i Västerås på teaterfestival. Jag och en annan tjej hade en scen där jag blev misshandlad och direkt efter stack jag ut till sminket och skulle snabbt badda på en blåtira. Det enda jag hittade var en turkos ögonskugga, men jag tänkte att ”det går väl bra”. Grejen var bara att jag stod i blått ljus när vi sminkade så det syntes inte hur mycket vi tagit på... Jag gick ut på scen och såg ut som avatar...

#Butterflies



Äntligen! Idag har jag enbart lagt min tid åt att skapa konst. Två teckningar blev målade, men jag är nog bara nöjd med en av dom.

Imorgon är det familjefest för min käraste syster och jag får se om jag får ta några bilder. Annars kommer morgondagen mest bestå utav tråkigt röjande/städande, och ångest inför klädvalet ;)
Ha en grym helg!! KRAM


#Make good memories not good choises


#GRATTIS!

Grattis till världens finaste och bästa storasyster!! <3
Du betyder allt och jag älskar dig så himla mycket!!

Åker ner till Göteborg med familjen för att fira henne. Ni får ha en fin torsdag!

#Coming home



Like this song A LOT!

Jag vet att jag är en hel del efter med den här låten, men jag gillar den. Väldigt annorlunda från min "normala" musiksmak.

#Bokrea

Har kommit hem från Cornelia nu. Vi (jag, Cornelia och Ebba) gick ner på bokrean och jag köpte en yogabok och "Svensk Maffia - Fortsättingen". Jag är verkligen jätteintresserad av samhällets mörka hemligheter. Sedan fick jag köpt en maxiklänning också. Just nu vill jag helst sova, men jag har tänkt att röja lite.
KRAM!


#Random Cat



SÖT!

Imorgon kommer Cornelia och Ebba hem till mig, sedan går vi ner på stan och har filmkväll/övernattning hos Cornelia. Awesome!

Just nu känner jag mig som en onödigt fattig 15-åring. Nu när man har hand om sina egna pengar måste man hålla koll på ekonomin hela tiden. Så fort jag ska köpa en kopp kaffe går jag in och kollar på kontot. Dessutom måste man prioritera (inte riktigt min grej) sina inköp. BLÄ! Nä, nu får jag lyfta på mitt lata (ursäkra uttrycket) arsle och skaffa ett sommarjobb.

#Without a header

Hej!
Har bytt bakgrund och tänkte köra på utan header ett tag. Kanske lägger jag in en bild i menyn istället. :)

#Undone



Denna teckning har sett ut såhär sedan 1,5 år tillbaka. Jag började måla ena ögon och jobba med det ett tag, sedan fattade jag att det fanns ingen chans att jag skulle få det andra ögat att se likadant ut. Därför hamnade den halvfärdig i bokhyllan. Nu fundarar jag på att måla dit något annat, typ en piratlapp eller sånt robotöga (ni vet så som arnold schwarzenegger har i terminator).

#People change and so did I


2010


2011


2012

Har förändrats mycket genom året, både i utseende och i personlighet. Från blond och lugg till axellångt brunt hår till rött till rödblont till mörkbrunt.

Hatar söndagar, allt i stan är stängt och man har inget att göra. Men i veckan ska vi fira min systers 18-årsdag, familjefest, Göteborg och jag och Ebba ska ha filmkväll och sova över Cornelia. Detta lovet kommer jag inte vara onödigt osocial :)

#Knot



Finns det något bättre är osminkad, håret uppsatt i en knut, man har på sig en lurvig kofta och lyssnar på The Fray?

Var nere på stan och fikade med min syster och Richard. Nu ska jag dra fram pennorna och osocialt sätta mig på rummet och rita.

#Barney


#Let me occupy your mind




Gotye är ett musikaliskt geni <3

#Kemi kan gå och ta sig


Source: iwishihadametalheart.tumblr.com

Fina Taylor Momsen!

Nationellaprov i Kemi... Det stod mellan Biologi och Kemi och självklart fick vi Kemi. Så just nu sitter jag och försöker lära mig tråkiga saker som jag inte är riktigt säker på när jag kommer ha använding av det. Nej, nu blev detta inlägg enbart ett surt klagande. Men på något sätt tycker jag det vore viktigare att ha Samhällskunskap, kunna samhällets lagar, ekonomi och individers rättigheter.

#Tumblr



Saker jag villkorlöst älskar! Ska göra i ordning lite pepparmintte till mig själv och sedan låta pennan vandra över pappret.

#Feather



Ur skissblocket

Nu för tiden kan jag bara inte måla. All inspiration och teknik har försvunnit. Arrrg! Jag har inte heller tålamod att sitta med en teckning längre än en kvart. Hmmm... När jag kommer hem ska jag sätta mig ner framför skissblocket och rita tills fingrarna värker. :)

#Deutsch

Två timmars tyskalektion... Aja, det är rätt okej ändå. Vi har tagit lite grammatikpause så först såg vi Der Untergang och sedan snackade vi tyska med en klass i Vänersborg, via Skype. FUN!
Efter ett NOprov kan det inte kännas "bra", men jag hoppas jag har rätt på några i alla fall. Så jag inte drömt mig bort under alla lektionerna.
Äntligen har en glimt av solen kommit. Så jag tar tillfället i akt och solar mitt likbleka ansikte. ;)


Source: Weheartit.com

#Newinthecloset



Frågade mamma om jag fick ta en cartilage-piercing (tror det är så det heter)... Hon sa nej... Så Jag köpte detta lovely smycke! Älskar det! Och så köpte jag en vit t-shirt på H&M. Basplagg kan aldrig gå i överdrift :)


#Your Heart's a Mess



Glad Alla Hjärtans Dag!

#Eighteen

Jag och Jenny i Skara

Grattis världens bästa Jenny på 18års-dagen!!! Du är en så himla underbar och fin vän. (Du är min sister from a different mister... and mrs too...)

#Bowling

Bowlade med Elin, Ellika och Ida. Tror att jag vann, eller det beror lite på om man frågar mig eller Ellika. Kul vare i alla fall xD
Nu ska jag plugga lite Biologi, genetikprov på onsdag.

#Seven Nation Army


#HairColor



Min förra hårfärg hade blekts en del så jag färgade det igen :)
Gillar det jättemycket! Min riktiga hårfärg är blond, men det var längesedan jag sett den. Nu har jag lovat mig själv att detta skulle vara sista gången jag färgade, vilket kommer vara riktigt svårt att hålla. Men jag har färgat så himla mycket att jag vill låta det vara i åtminstonde något/några år eller så.

#Camp


Jag har anmält mig till ett läger hos STS där jag får träffa många andra som ska vara utbytesstudent samma år. Det ska bli så himla roligt. Riktigt exalterad! Jag har fortfarande ingen familj, tror jag läste att jag skulle bli placerad i en värdfamilj till sommaren. Kompisar har frågat om är nervös, men har har inte hunnit bli det än eftersom det känns som att det är ett tag kvar innan man åker, men när man ska packa väskorna och så kommer jag nog gå ner för räkning. Då tror jag att alla de där "tänk om" känslorna kommer komma: Tänk om de inte gillar mig, tänk om jag inte får några vänner, tänkt om jag missar planet. Men nu har inte de tankarna helt hunnit sätta sig på hjärnan. Jag vill mest iväg redan nu!!!:)

#Finding Neverland



Provet i svenska är över och jag ligger utslagen på soffan framför Finding Neverland. Johnny Depp är och kommer alltid vara en av mina favoritskådespelare (tillsammans med Anthony Hopkins, Nathalie Portman, Ryan Gosling, Robert Deniro och Meryl Streep). Han är ett geni.

Egentligen skulle kvällen fortsatt vara slö, men ska tillbaka till skolan halv sex. Tydligen ska jag och några i min klass snacka med föräldrar om hur vi använder skoldatorerna. Rätt okej ändå (hihi, får sovmorgon nästa fredag).

#Right now

Tre timmars prov imorgon... In my <3

Just nu händer det inte så mycket med utbytesstudentprocessen. Det är mer att jag ska ta alla vaccinationer (hepatit, stelkramp, polio och tuberkolostest), fylla i papper och liknande. Så för tillfället är det rätt lugnt. :)


#Dancing



Har precis kommit hem. Så sjukt kul! <3
Just nu har vi inte hunnit börja på den officiella koregrafin utan vi övar in lite olika :)

#School


Hade ännu ett nationella prov... Fy faan! Men det är skönt att får det överstökat. :)
Och skolans SYV hjälpte mig att få en tid att provdansa för estet-dans! Jätteglad (och exalterad)!

#8simplerules

Ska ner till dansen om 1,5 timme. Just nu dricker jag kallt kaffe (usch) och tittar på avsnitt av 8 simple rules. Älskar den serien! Sedan MÅSTE jag plugga matte, jag är riktigt dålig på att prioritera läxorna...

#LOL


#Leonardo&Mark

Kom hem från skolan för en och en halv timme sedan. Och idag upptäckte jag att jag är bedrövlig på att svarva, min träkloss har fina hack överallt... Fast kul e det ;)
Nu ska jag ta fram något att käka (har rotat i skafferiet en hel del) och sedan får jag väl ta mig för att göra något istället för att ligga förlamad i soffan resten av dagen.


Source: Dirtylittlestylewhoree
Älskar Mark Wahlberg och Leonadro Dicaprio

#Shorts



Shorts, shorts, shorts! Snälla låt vintern ta slut! Jag vill dra fram de slitna shortsen som för tillfället ligger långt in i min garderob och enbart ha ett simpelt linne till det. Men tyvärr är det Februari och cirka -15 grader varje dag... Damn it!

#BackHome

Hemma igen. Känns alltid lika jobbigt att säga hejdå. Ska jag packa upp min väska och byta om till myskläder :)



Älskar dig Jenny! Du är så himla underbar och den bästa vännen man kan ha!


#Hos Jenny

Sitter just nu hemma hos fina Jenny i hennes lägenhet! Äntligen är jag i Skara! Det blev lite komplikationer när jag skulle hit, tåget blev 40 minuter försenat så jag kom inte med den buss jag skulle med. Men det löste sig tillslut! Jag har det så himla roligt! Vi har lagat mat, bakat, sett på film och njutit av helgen helt enkelt.

KRAM!

#Besatt



Har blivit beasatt av denna låten! Älskar den!

Tar tåget och sticker till en kompis i Lidköping i morgon. Ska bli så grymt kul! Kommer inte hem förrän på söndag så bloggen får ett mini-upphåll bara över helgen.

#JD

Johnny Depp! <3

#Hair


"Läskar" mig själv genom att skriva in long hair på weheartit.com. Så fiint! Väx hår, VÄX!


#Math


Sitter och pluggar matte... Eller... Det är vad jag borde göra, egentligen sitter jag med matteboken uppslagen och blicken fokuserad på datorn...